2% catre AS Poli

 • A.S. Poli reprezintă cea mai mare asociaţie studenţească din cadrul UPB şi realizează diverse evenimente şi proiecte în care se pot implica toţi studenţii şi absolvenţii în vederea integrării cu succes în societate. 

  Și dumneavoastră puteți sprijini aceste valori și vă puteți implica în susținerea proiectelor noastre:

  1. Puteți direcționa 2% din taxele din anul precedent

  Dacă vi se pare că AS Poli ar putea utiliza 2% din taxele dumneavoastră din anul trecut mai bine decât statul, legea vă permite să direcționați aceste sume către noi. Procedura este simplă: completați Formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) sau Declarația 200 (pentru impozitul pentru alte venituri).

  2. Puteți face o donație

  Dacă doriți să sprijiniti vreuna dintre activitățile AS Poli puteți face o donație în următorul cont:

  Nu uitați că majoritatea băncilor oferă în serviciul online posibilitatea de a face plăți recurente. Puteți vira astfel sume mai mici plătite la intervalul de timp dorit de dumneavoastră. Mulțumim.

                       Cont bancar (IBAN): RO73 BRDE 410S V774 0920 4100

 • Formularul 230 este destinat redirectionarii a 2% din impozitul pe veniturile salariale. Acesta cuprinde datele de identificare ale contribuabilului, respectiv cele ale asociatiei nonprofit pe care acesta doreste sa o sprijine.
   

   
  Cum se completeaza:
  In primul rand, formularul se va data cu anul precedent (2014, daca se va depune in 2015);
   

  Punctul I: Date de identificare a contribuabilului: Trebuie completate cu majuscule, citet si corect, datele solicitate prin formular: nume, prenume, initiala tatalui, adresa din cartea de identitate, codul postal, codul numeric personal, telefon, e-mail si fax.

  Punctul II: Nu se completeaza

  Punctul III: Destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual, potrivit art. 57, alin. (4) din Legea nr. 571/2003: Se bifeaza casuta de la punctul 2. Sustinerea unei entitati nonprofit/unitati de cult, apoi se completeaza campurile privind organizatia nonprofit spre care se va redirectiona suma de bani: denumirea acesteia, codul de identificare fiscal (CIF) si contul bancar (IBAN). Nu se va trece suma de redirectionat. Aceasta va fi calculata ulterior, de catre Administratia Fiscala.

  Formularul trebuie semnat in spatiul destinat semnaturii contribuabilului (stanga jos). Pasul final il reprezinta depunerea formularului:

  • Personal: la Administratia Financiara de care apartine contribuabilul;
  • Prin posta (scrisoare recomandata);
  • Personal: la sediul AS Poli, urmand ca un reprezentant al acesteia sa il depuna la Administratia Financiara.

  Poti descarca Formularul 230 de aici.

  Poti descarca Declaratia 200 de aici

  Pentru mai multe detalii privind Declaratia 200 si modul de completare a acesteia puteti accesa urmatorul site: declaratia200.ro